1
Giet het water in een steelpan. Voeg de suiker toe, de geschraapte vanille, de peperbolletjes en de geraspte muskaatnoot. Breng aan de kook en laat 10 min op een zacht vuur sudderen.
2
Neem van het vuur, voeg de blaadjes munt en basilicum toe, dek af en laat afkoelen.
3
Zeef de siroop, voeg de porto toe en de rode vruchten (aardbeien snijd je best in stukjes en kersen ontpit je). Laat minstens 1 u in de koelkast rusten vooraleer te serveren.
1
Giet het water in een steelpan. Voeg de suiker toe, de geschraapte vanille, de peperbolletjes en de geraspte muskaatnoot. Breng aan de kook en laat 10 min op een zacht vuur sudderen.
2
Neem van het vuur, voeg de blaadjes munt en basilicum toe, dek af en laat afkoelen.
3
Zeef de siroop, voeg de porto toe en de rode vruchten (aardbeien snijd je best in stukjes en kersen ontpit je). Laat minstens 1 u in de koelkast rusten vooraleer te serveren.