Productterugroeping:« Geraspte worteltjes 340g van het merk Delhaize »Lees meer >

Tot en met 09 oktober, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLWF!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenRendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Delhaize logo
  • Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g Parijse champignons
  • 1 snede brood
  • 600 g rendierragout
  • 2 el plantaardige margarine
  • 1 takje tijm
  • 2 uien
  • 2 feuilles laurier
  • peterselie
  • 250 g bospaddenstoelen
  • 3 dl rode wijn
  • 5 dl wildfond
  • 2 el veenbessenconfituur
  • jeneverbes
  • peper
  • 250 g Parijse champignons
  • 1 snede brood
  • 600 g rendierragout
  • 2 el plantaardige margarine
  • 1 takje tijm
  • 2 uien
  • 2 feuilles laurier
  • peterselie
  • 250 g bospaddenstoelen
  • 3 dl rode wijn
  • 5 dl wildfond
  • 2 el veenbessenconfituur
  • jeneverbes
  • peper

Begin met koken

1
Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in een hete pan en laat 3 minuten bakken. Deglaceer met de rode wijn.
2
Stoof de ui in een stoofpan, voeg het vlees, een snee brood, de rode wijn, de wildfond, tijm, laurierbladeren, peterselie en jeneverbessen toe en laat 75 minuten sudderen.
3
Borstel de bospaddenstoelen en Parijse champignons schoon en stoof ze in de boter. Kruid met peper en zout.
4
Voeg ze toe aan de ragout, samen met de veenbessenconfituur en laat nog een beetje sudderen. Serveer met aardappelen.
1
Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in een hete pan en laat 3 minuten bakken. Deglaceer met de rode wijn.
2
Stoof de ui in een stoofpan, voeg het vlees, een snee brood, de rode wijn, de wildfond, tijm, laurierbladeren, peterselie en jeneverbessen toe en laat 75 minuten sudderen.
3
Borstel de bospaddenstoelen en Parijse champignons schoon en stoof ze in de boter. Kruid met peper en zout.
4
Voeg ze toe aan de ragout, samen met de veenbessenconfituur en laat nog een beetje sudderen. Serveer met aardappelen.
Nutritionele informatie
Energie: 334 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rendier
600 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bruine champignons | Belgisch
Delhaize Bruine champignons | Belgisch
250 gr
2de tegen -50%
1
99
Broodjes | Glutenvrij
Schär Broodjes | Glutenvrij
350 gr
2de tegen -50%
  • frozen.external.af58c8a6.svg
5
49
Margarine | Smeren | Omega-3 |  38% v.g.
Delhaize Margarine | Smeren | Omega-3 | 38% v.g.
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
77
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Kruiden | Laurierblaadjes
Santa Maria Kruiden | Laurierblaadjes
4 gr
2
15
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Bruine champignons | Belgisch
Delhaize Bruine champignons | Belgisch
250 gr
2de tegen -50%
1
99
Nuvola Bio Rood
Nuvola By Avignonesi Nuvola Bio Rood
2 × 25 cl
2+1 gratis
Bio
    2
    99
    Fond | Gevogelte
    Delhaize Fond | Gevogelte
    19 cl
    1
    39
    Veenbessen | Naturel | Bokaal
    Taste of Inspirations Veenbessen | Naturel | Bokaal
    25 cl
    2
    49
    Kruiden | Jeneverbessen
    Santa Maria Kruiden | Jeneverbessen
    21 gr
    4
    59

    Reeds in je keuken

    Kruiden | Peper | Wit | Gemalen | Bio
    Delhaize Kruiden | Peper | Wit | Gemalen | Bio
    45 gr
    Bio
      2
      89
      Totaal:
      €31,51

      Mis geen enkel voordeel

      Ontdek exclusieve voordelen. Log in.