Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
250 g
Parijse champignons
1 snede
brood
600 g
rendierragout
2 el
plantaardige margarine
1 takje
tijm
2
uien
2 feuilles
laurier
peterselie
250 g
bospaddenstoelen
3 dl
rode wijn
5 dl
wildfond
2 el
veenbessenconfituur
jeneverbes
peper
250 g
Parijse champignons
1 snede
brood
600 g
rendierragout
2 el
plantaardige margarine
1 takje
tijm
2
uien
2 feuilles
laurier
peterselie
250 g
bospaddenstoelen
3 dl
rode wijn
5 dl
wildfond
2 el
veenbessenconfituur
jeneverbes
peper