Recept zoekresultatenRendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Delhaize logo
  • Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g Parijse champignons
  • 1 snede brood
  • 600 g rendierragout
  • 2 el plantaardige margarine
  • 1 takje tijm
  • 2 uien
  • 2 feuilles laurier
  • peterselie
  • 250 g bospaddenstoelen
  • 3 dl rode wijn
  • 5 dl wildfond
  • 2 el veenbessenconfituur
  • jeneverbes
  • peper
  • 250 g Parijse champignons
  • 1 snede brood
  • 600 g rendierragout
  • 2 el plantaardige margarine
  • 1 takje tijm
  • 2 uien
  • 2 feuilles laurier
  • peterselie
  • 250 g bospaddenstoelen
  • 3 dl rode wijn
  • 5 dl wildfond
  • 2 el veenbessenconfituur
  • jeneverbes
  • peper