Recept zoekresultatenRaprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minuten
Delhaize logo
  • Raprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minuten
    B

Raprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minuten

Raprap kabeljauw met spinaziepuree in 12 minutenB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 1 kabeljauwfilet met blanke botersaus van chef Bart Desmidt
  • 1 kabeljauwfilet met blanke botersaus van chef Bart Desmidt

Begin met koken

Gemakkelijker kan niet

Als je vandaag zo hard hebt gewerkt dat je een sterrenchef verdient.

  1. Vul een kookpot tot de helft met water en breng aan de kook.
  2. Dan verminder je het vuur tot het water niet meer kookt, maar wel bijna. Voilà, nu leg je de vacuümpakjes in dat hete bad en laat je ze 12 minuten goed doorwarmen.
  3. Knip de zakjes open en schik de puree, vis en saus op een bord.
  4. Werk af met een draai van de pepermolen en eventueel een takje platte peterselie.

Twee Michelin-sterren op je bord
2-sterrenchef Bart Desmidt maakte voor jou deze heerlijke visschotel. Alles is vacuüm verpakt, waardoor de smaak perfect behouden bleef. Delhaize is trouwens de enige supermarkt waar je dit gerecht vindt! #geenbeetjetrots

Nutritionele informatie
B
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Moederdag

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Kabeljauwstaartfilet
Delhaize Kabeljauwstaartfilet
+/- 275 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
+/-€
6
46
Totaal:
+/-€6,46

Deze recepten kan je ook leuk vinden