1
Dompel de eieren in kokend water. Reken, naargelang hun grootte, 5 à 6 min kooktijd bij het hernemen van het kookpunt. Laat ze in koud water afkoelen.
2
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet ze af en meng ze met de sesamolie.
3
Breng de rundsfond aan de kook met de zakjes miso, de sojasaus, de groene currypasta en het gesnipperde pepertje. Laat de bamboescheuten, de babymais en de sojascheuten uitlekken. Voeg ze toe aan de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Voeg de fijngesneden paksoi toe en laat nog 2 min pruttelen.
4
Verdeel de noedels over grote diepe borden, voeg de bouillon met de groenten toe en ½ zachtgekookt ei. Bestrooi met koriander, gesnipperde lente-uitjes en zwarte sesam. Dien heet op.
1
Dompel de eieren in kokend water. Reken, naargelang hun grootte, 5 à 6 min kooktijd bij het hernemen van het kookpunt. Laat ze in koud water afkoelen.
2
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet ze af en meng ze met de sesamolie.
3
Breng de rundsfond aan de kook met de zakjes miso, de sojasaus, de groene currypasta en het gesnipperde pepertje. Laat de bamboescheuten, de babymais en de sojascheuten uitlekken. Voeg ze toe aan de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Voeg de fijngesneden paksoi toe en laat nog 2 min pruttelen.
4
Verdeel de noedels over grote diepe borden, voeg de bouillon met de groenten toe en ½ zachtgekookt ei. Bestrooi met koriander, gesnipperde lente-uitjes en zwarte sesam. Dien heet op.