Recept zoekresultatenRadijzen met witte chocolade
Delhaize logo
  • Radijzen met witte chocolade

Radijzen met witte chocolade

Radijzen met witte chocolade
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 150 g witte chocolade
  • 150 g gehakte pistachenoten
  • radijs
  • olijfolie
  • fleur de sel
  • 150 g witte chocolade
  • 150 g gehakte pistachenoten
  • radijs
  • olijfolie
  • fleur de sel

Begin met koken

: 15 min. (+ 5 min. koeltijd)
1
Hak de pistachenoten en verdeel ze over een schaal. Maak de radijzen los en was ze. Snijd hun staartje af, maar laat er nog wat loof aan.
2
Breek de witte chocolade in kleine stukken en smelt ze in een kom in de microgolfoven, op 600 W (± 2 x 40 sec, meng halverwege).
3
Dompel de radijzen één voor één in de chocolade, tot net onder de basis van het loof, en leg ze telkens op de pistachenoten. Laat 5 min in de koelkast stollen. Besprenkel net voor het opdienen de radijzen voorzichtig met druppels olijfolie en bestrooi ze met een beetje fleur de sel. Verrukkelijk bij het aperitief.
1
Hak de pistachenoten en verdeel ze over een schaal. Maak de radijzen los en was ze. Snijd hun staartje af, maar laat er nog wat loof aan.
2
Breek de witte chocolade in kleine stukken en smelt ze in een kom in de microgolfoven, op 600 W (± 2 x 40 sec, meng halverwege).
3
Dompel de radijzen één voor één in de chocolade, tot net onder de basis van het loof, en leg ze telkens op de pistachenoten. Laat 5 min in de koelkast stollen. Besprenkel net voor het opdienen de radijzen voorzichtig met druppels olijfolie en bestrooi ze met een beetje fleur de sel. Verrukkelijk bij het aperitief.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Pasen,Kids
Lente
Hapjes

Deze recepten kan je ook leuk vinden