1
Hak de pistachenoten en verdeel ze over een schaal. Maak de radijzen los en was ze. Snijd hun staartje af, maar laat er nog wat loof aan.
2
Breek de witte chocolade in kleine stukken en smelt ze in een kom in de microgolfoven, op 600 W (± 2 x 40 sec, meng halverwege).
3
Dompel de radijzen één voor één in de chocolade, tot net onder de basis van het loof, en leg ze telkens op de pistachenoten. Laat 5 min in de koelkast stollen. Besprenkel net voor het opdienen de radijzen voorzichtig met druppels olijfolie en bestrooi ze met een beetje fleur de sel. Verrukkelijk bij het aperitief.
1
Hak de pistachenoten en verdeel ze over een schaal. Maak de radijzen los en was ze. Snijd hun staartje af, maar laat er nog wat loof aan.
2
Breek de witte chocolade in kleine stukken en smelt ze in een kom in de microgolfoven, op 600 W (± 2 x 40 sec, meng halverwege).
3
Dompel de radijzen één voor één in de chocolade, tot net onder de basis van het loof, en leg ze telkens op de pistachenoten. Laat 5 min in de koelkast stollen. Besprenkel net voor het opdienen de radijzen voorzichtig met druppels olijfolie en bestrooi ze met een beetje fleur de sel. Verrukkelijk bij het aperitief.