1
Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C.
2
Bedek een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
3
Bij zachte kazen haal je de korst weg en snij je de rest in stukjes. Verse kazen als geitenkaas verkruimel je, en harde kazen rasp je. Zorg ervoor dat je ongeveer 250 g kaas hebt, die je verdeelt over de bodem van het kruimeldeeg.
4
Klop de eieren samen met de room, de peterselie en wat peper op. Giet alles over de kaas en zet zo’n 25 minuten in de oven. Bereid de sla: meng de olijfolie, de azijn en kruid met peper en zout. Dien de quiche warm op, samen met salade.
1
Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C.
2
Bedek een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
3
Bij zachte kazen haal je de korst weg en snij je de rest in stukjes. Verse kazen als geitenkaas verkruimel je, en harde kazen rasp je. Zorg ervoor dat je ongeveer 250 g kaas hebt, die je verdeelt over de bodem van het kruimeldeeg.
4
Klop de eieren samen met de room, de peterselie en wat peper op. Giet alles over de kaas en zet zo’n 25 minuten in de oven. Bereid de sla: meng de olijfolie, de azijn en kruid met peper en zout. Dien de quiche warm op, samen met salade.