Recept zoekresultatenQuiche van kaasrestjes
Delhaize logo
  • Quiche van kaasrestjes

Quiche van kaasrestjes

Quiche van kaasrestjes
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 550 g kaasrestjes of Gratin mix Delhaize
  • 8 eieren van scharrelkippen Delhaize
  • 4 el fijngesneden diepgevroren peterselie
  • 50 cl room Delhaize
  • 2 rollen kruimeldeeg Delhaize
  • 1 el balsamicoazijn
  • 300 g fijnproeversalade Delhaize
  • 4 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 550 g kaasrestjes of Gratin mix Delhaize
  • 8 eieren van scharrelkippen Delhaize
  • 4 el fijngesneden diepgevroren peterselie
  • 50 cl room Delhaize
  • 2 rollen kruimeldeeg Delhaize
  • 1 el balsamicoazijn
  • 300 g fijnproeversalade Delhaize
  • 4 el olijfolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C.
2
Bedek een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
3
Bij zachte kazen haal je de korst weg en snij je de rest in stukjes. Verse kazen als geitenkaas verkruimel je, en harde kazen rasp je. Zorg ervoor dat je ongeveer 250 g kaas hebt, die je verdeelt over de bodem van het kruimeldeeg.
4
Klop de eieren samen met de room, de peterselie en wat peper op. Giet alles over de kaas en zet zo’n 25 minuten in de oven. Bereid de sla: meng de olijfolie, de azijn en kruid met peper en zout. Dien de quiche warm op, samen met salade.
1
Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C.
2
Bedek een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
3
Bij zachte kazen haal je de korst weg en snij je de rest in stukjes. Verse kazen als geitenkaas verkruimel je, en harde kazen rasp je. Zorg ervoor dat je ongeveer 250 g kaas hebt, die je verdeelt over de bodem van het kruimeldeeg.
4
Klop de eieren samen met de room, de peterselie en wat peper op. Giet alles over de kaas en zet zo’n 25 minuten in de oven. Bereid de sla: meng de olijfolie, de azijn en kruid met peper en zout. Dien de quiche warm op, samen met salade.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Diner
Herfst
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gruyère | Geraspt
Delhaize Gruyère | Geraspt
4 × 150 gr
4
99
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Kruiden | Peterselie
Santa Maria Kruiden | Peterselie
8 gr
2de tegen -40%
2
95
Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.
Delhaize Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.
50 cl
5
69
Kruimeldeeg | Vers
Delhaize Kruimeldeeg | Vers
230 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Ijsbergsla | Verpakt
Delhaize Ijsbergsla | Verpakt
1 st
1
09

Reeds in je keuken

Azijn | Balsamico | Modena
Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
2
09
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
2de tegen -40%
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
2de tegen -40%
6
35
Totaal:
€32,27

Deze recepten kan je ook leuk vinden