Productterugroeping:« Gegaarde peren van het merk Delhaize»Lees meer >

Recept zoekresultatenQuesadilla’s met spinazie
Delhaize logo
  • Quesadilla’s met spinazie

Quesadilla’s met spinazie

Quesadilla’s met spinazie
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 snuifje muskaatnoot
  • 225 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
  • 2 el olijfolie
  • 100 g Gorgonzola
  • peper
  • 4 tortilla’s of wraps (25 cm diameter)
  • 175 g mozzarella in sneetjes
  • 1 snuifje muskaatnoot
  • 225 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
  • 2 el olijfolie
  • 100 g Gorgonzola
  • peper
  • 4 tortilla’s of wraps (25 cm diameter)
  • 175 g mozzarella in sneetjes

Begin met koken

1
Stoof de vooraf ontdooide spinazie op een vrij hoog vuur in een braadpan met 1 eetlepel olie (voor 4 porties) tot al het water verdampt is. Kruid met nootmuskaat, peper en een weinig zout.
2
Smeer een pan met antikleeflaag (of een pannenkoekenpan) lichtjes in met olijfolie en leg er een tortilla in. Beleg met de helft van de mozzarella en vervolgens met de helft van de spinazie. Bestrooi met de helft van de in kleine stukjes gesneden gorgonzola. Leg er een tweede tortilla op en bak goudbruin op een middelhoog vuur gedurende ongeveer 3 min. per kant.
3
Maak de andere quesadilla's op dezelfde manier (hou de 1ste warm) en serveer meteen als snack, voor- of lunchgerecht met een tomatenslaatje.
1
Stoof de vooraf ontdooide spinazie op een vrij hoog vuur in een braadpan met 1 eetlepel olie (voor 4 porties) tot al het water verdampt is. Kruid met nootmuskaat, peper en een weinig zout.
2
Smeer een pan met antikleeflaag (of een pannenkoekenpan) lichtjes in met olijfolie en leg er een tortilla in. Beleg met de helft van de mozzarella en vervolgens met de helft van de spinazie. Bestrooi met de helft van de in kleine stukjes gesneden gorgonzola. Leg er een tweede tortilla op en bak goudbruin op een middelhoog vuur gedurende ongeveer 3 min. per kant.
3
Maak de andere quesadilla's op dezelfde manier (hou de 1ste warm) en serveer meteen als snack, voor- of lunchgerecht met een tomatenslaatje.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Diner
Lente
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
2de tegen -40%
4
99
Jonge spinazieblaadjes
Delhaize Jonge spinazieblaadjes
2 × 200 gr
1
99
Gorgonzola | Mascarpone
Delhaize Gorgonzola | Mascarpone
150 gr
3
49
Tortilla | Mini
Santa Maria Tortilla | Mini
200 gr
3= gratis collect
2
49
Mozzarella | Mini-bolletjes
Galbani Mozzarella | Mini-bolletjes
2 × 150 gr
2
49

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
2de tegen -40%
4
29
Totaal:
€19,93

Deze recepten kan je ook leuk vinden