Punch van citroenkruid, munt, limoen, gember en rum
Gemiddeld
30-60 min.
2/5
Ingrediƫnten voor
Ingrediƫnten
12 porties
35 cl cachaƧa
50 cl citroenlimonade
37,5 cl cava
2 cm gember
20 cl agavesiroop
20 g verse munt
500 g witte druiven zonder pitten
3 stukjes citroenkruid
1 onbehandelde citroen
3 limoenen (het sap)
2 citroenen (het sap)
35 cl cachaƧa
50 cl citroenlimonade
37,5 cl cava
2 cm gember
20 cl agavesiroop
20 g verse munt
500 g witte druiven zonder pitten
3 stukjes citroenkruid
1 onbehandelde citroen
3 limoenen (het sap)
2 citroenen (het sap)
Begin met koken
: 20 min. + 6u invriezen
1
Snijd de druiven in twee. Snijd de citroen in kleine stukjes. Verwijder de pitten. Leg de druiven en de citroen in een cakevorm (tulband), bedek met water en zet in de diepvriezer.
2
Doe de gember, de munt, de citroen, het citroensap en de agavesiroop in een blender en filter het mengsel. Meng de cachaƧa, de cava en de limonade.
3
Doe het ijs in een slakom en giet er de punch bij. Dien op.
1
Snijd de druiven in twee. Snijd de citroen in kleine stukjes. Verwijder de pitten. Leg de druiven en de citroen in een cakevorm (tulband), bedek met water en zet in de diepvriezer.
2
Doe de gember, de munt, de citroen, het citroensap en de agavesiroop in een blender en filter het mengsel. Meng de cachaƧa, de cava en de limonade.
3
Doe het ijs in een slakom en giet er de punch bij. Dien op.