1
Maak de mosselen schoon. Hak de look en sjalot fijn. Snij de tomaten in stukjes en haal de pitjes er uit.
2
Breng water aan de kook. Neem een andere kookpot en doe er de mosselen, de tomaatjes, de fijngehakte look en het sjalotje samen met een half basilicumplantje in.
3
Kruid het geheel goed met peper en zout. Stoof een vijftal minuutjes tot ze mooi open zijn. Kook de pasta kort in de andere kookpot.
4
Meng de pasta en de mosselen in een grote kom. Dresseer alles op bordjes. Strooi er de rest van de verse basilicum over.
1
Maak de mosselen schoon. Hak de look en sjalot fijn. Snij de tomaten in stukjes en haal de pitjes er uit.
2
Breng water aan de kook. Neem een andere kookpot en doe er de mosselen, de tomaatjes, de fijngehakte look en het sjalotje samen met een half basilicumplantje in.
3
Kruid het geheel goed met peper en zout. Stoof een vijftal minuutjes tot ze mooi open zijn. Kook de pasta kort in de andere kookpot.
4
Meng de pasta en de mosselen in een grote kom. Dresseer alles op bordjes. Strooi er de rest van de verse basilicum over.