⭐ CRAZY MONDAY:Geniet enkel vandaag 16 december, van een korting van €5 op je bestelling van min. €100 met de promocode CRAZY24 🎉

Recept zoekresultatenPladijs met limoenboter, tomaat en primeurpatatjes
Delhaize logo
  • Pladijs met limoenboter, tomaat en primeurpatatjes

Pladijs met limoenboter, tomaat en primeurpatatjes

door Jeroen Meus
Pladijs met limoenboter, tomaat en primeurpatatjes
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • verse peterselie
  • 20 g boter
  • 1 zakje gemengde sla
  • enkele takjes tijm
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 scheutje witte wijn
  • 2 bakjes kerstomaten
  • laurier
  • 2 pladijzen
  • 2 limoenen bio
  • dille
  • 20 kleine nieuwe aardappeltjes
  • verse peterselie
  • 20 g boter
  • 1 zakje gemengde sla
  • enkele takjes tijm
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 scheutje witte wijn
  • 2 bakjes kerstomaten
  • laurier
  • 2 pladijzen
  • 2 limoenen bio
  • dille
  • 20 kleine nieuwe aardappeltjes

Begin met koken

1
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
2
Wrijf de vis in met een beetje olijfolie en gril kort rechtstreeks op de grill langs beide kanten.
3
Verwarm nu de paella pan op de grill en leg er de vis in. Besprenkel met witte wijn, limoensap en klontjes boter. Leg er ook tijm, laurier en de kerstomaten tussen. Kruid om te beginnen met peper. Bedek de paella pan met zilverpapier en laat de vis rustig verder garen. Halveer de patatjes, besprenkel met olijfolie en gril ze op de BBQ.
4
Eenmaal de vis gaar, werk af met peterselie en dille en serveer met een simpel slaatje.
1
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
2
Wrijf de vis in met een beetje olijfolie en gril kort rechtstreeks op de grill langs beide kanten.
3
Verwarm nu de paella pan op de grill en leg er de vis in. Besprenkel met witte wijn, limoensap en klontjes boter. Leg er ook tijm, laurier en de kerstomaten tussen. Kruid om te beginnen met peper. Bedek de paella pan met zilverpapier en laat de vis rustig verder garen. Halveer de patatjes, besprenkel met olijfolie en gril ze op de BBQ.
4
Eenmaal de vis gaar, werk af met peterselie en dille en serveer met een simpel slaatje.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Barbecue
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Santa Maria Kruiden | Laurierblaadjes
4 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Scholfilet
2

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Dille | Verpakt
20 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Zachte boter
Aubel Zachte boter
500 gr
2de tegen -50%
8
79
Ijsbergsla | Verpakt
Delhaize Ijsbergsla | Verpakt
1 st
1
09
Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
250 gr
3 voor €5
1
99
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
49
Aardappelen | Friet | Bloemig
Delhaize Aardappelen | Friet | Bloemig
2 kg
4
49

Reeds in je keuken

Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Kruiden | Tijm
Santa Maria Kruiden | Tijm
15 gr
2
75
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Pays d'Oc | Chardonnay
Delhaize Pays d'Oc | Chardonnay
75 cl
2+1 gratis
3
99
Totaal:
€16,85

Deze recepten kan je ook leuk vinden