1
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
2
Wrijf de vis in met een beetje olijfolie en gril kort rechtstreeks op de grill langs beide kanten.
3
Verwarm nu de paella pan op de grill en leg er de vis in. Besprenkel met witte wijn, limoensap en klontjes boter. Leg er ook tijm, laurier en de kerstomaten tussen. Kruid om te beginnen met peper. Bedek de paella pan met zilverpapier en laat de vis rustig verder garen. Halveer de patatjes, besprenkel met olijfolie en gril ze op de BBQ.
4
Eenmaal de vis gaar, werk af met peterselie en dille en serveer met een simpel slaatje.
1
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
2
Wrijf de vis in met een beetje olijfolie en gril kort rechtstreeks op de grill langs beide kanten.
3
Verwarm nu de paella pan op de grill en leg er de vis in. Besprenkel met witte wijn, limoensap en klontjes boter. Leg er ook tijm, laurier en de kerstomaten tussen. Kruid om te beginnen met peper. Bedek de paella pan met zilverpapier en laat de vis rustig verder garen. Halveer de patatjes, besprenkel met olijfolie en gril ze op de BBQ.
4
Eenmaal de vis gaar, werk af met peterselie en dille en serveer met een simpel slaatje.