Recept zoekresultatenPizza met datterinotomaten, gorgonzola en pistachenoten
Delhaize logo

Pizza met datterinotomaten, gorgonzola en pistachenoten

Pizza met datterinotomaten, gorgonzola en pistachenoten
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 1,6 kg Datterinokerstomaten
  • 140 g Negronisalami
  • 4 sjalotten
  • 4 teentjes knoflook
  • 200 g gorgonzola
  • 200 g zwarte olijven
  • 60 g pistachenoten
  • verse oregano
  • 8 e.l. olijfolie
  • 20 g verse gist (voor het pizzadeeg)
  • 500 g harde bloem ‘De Cecco’ (voor het pizzadeeg)
  • 20 g Italiaanse kruiden ‘Italia mix’ (voor het pizzadeeg)
  • 1,6 kg Datterinokerstomaten
  • 140 g Negronisalami
  • 4 sjalotten
  • 4 teentjes knoflook
  • 200 g gorgonzola
  • 200 g zwarte olijven
  • 60 g pistachenoten
  • verse oregano
  • 8 e.l. olijfolie
  • 20 g verse gist (voor het pizzadeeg)
  • 500 g harde bloem ‘De Cecco’ (voor het pizzadeeg)
  • 20 g Italiaanse kruiden ‘Italia mix’ (voor het pizzadeeg)