1
Verdeel de azijn en de suiker over 2 grote kommen. Roer goed tot de suiker is opgelost. Snijd de witte kool fijn met een mandoline, doe de kool in een van de kommen en meng goed. Doe nu hetzelfde met de rode kool. Laat 15 min. rusten en roer af en toe.
2
Doe de falafels in een grote pan en bak ze aan beide kanten goudbruin op een laag vuurtje, zonder vetstof.
3
Meng de yoghurt met de olijfolie met knoflook, de fijngehakte munt, de peper, het zout en eventueel de komijn.
4
Laat de twee soorten koolsla uitlekken, giet ze bij elkaar en meng de pompoenpitten eronder.
5
Verwarm de pittabroodjes in een broodrooster. Serveer met de falafels, de koolsla en de saus. Laat iedereen zijn eigen pitta maken, naar eigen smaak.
1
Verdeel de azijn en de suiker over 2 grote kommen. Roer goed tot de suiker is opgelost. Snijd de witte kool fijn met een mandoline, doe de kool in een van de kommen en meng goed. Doe nu hetzelfde met de rode kool. Laat 15 min. rusten en roer af en toe.
2
Doe de falafels in een grote pan en bak ze aan beide kanten goudbruin op een laag vuurtje, zonder vetstof.
3
Meng de yoghurt met de olijfolie met knoflook, de fijngehakte munt, de peper, het zout en eventueel de komijn.
4
Laat de twee soorten koolsla uitlekken, giet ze bij elkaar en meng de pompoenpitten eronder.
5
Verwarm de pittabroodjes in een broodrooster. Serveer met de falafels, de koolsla en de saus. Laat iedereen zijn eigen pitta maken, naar eigen smaak.