Plaats de sorbet 1 uur op voorhand in de koelkast om zachter te worden, zonder te smelten. Zorg dat de champagne goed gekoeld is.
2
Doe de helft van de sorbet in een grote schenkkan en voeg geleidelijk aan 1 fles champagne toe, terwijl je langzaam roert met de garde. Laat het schuim even zakken en serveer.
3
Doe later hetzelfde met de 2de fles voor het bijvullen van de glazen.
1
Plaats de sorbet 1 uur op voorhand in de koelkast om zachter te worden, zonder te smelten. Zorg dat de champagne goed gekoeld is.
2
Doe de helft van de sorbet in een grote schenkkan en voeg geleidelijk aan 1 fles champagne toe, terwijl je langzaam roert met de garde. Laat het schuim even zakken en serveer.
3
Doe later hetzelfde met de 2de fles voor het bijvullen van de glazen.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 376; energie (kCal): 90; vetten (g): 0; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 8,6; suikers (g): 6,8; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 109,71
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 376; energie (kCal): 90; vetten (g): 0; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 8,6; suikers (g): 6,8; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 109,71