Verwijder de schil en het harde kerndeel van de ananas en snij het vruchtvlees in stukken (ong. 200 g netto). Voeg het sinaasappelsap en de suiker toe en mix tot een glad vruchtenmengsel.
3
Doe er de witte wijn bij en meng. Serveer meteen en voeg aan elk glas fijngestampt ijs en een lepel granaatappelpitjes toe.
4
Versier met een stukje ananas.
1
Haal de pitjes uit de granaatappel.
2
Verwijder de schil en het harde kerndeel van de ananas en snij het vruchtvlees in stukken (ong. 200 g netto). Voeg het sinaasappelsap en de suiker toe en mix tot een glad vruchtenmengsel.
3
Doe er de witte wijn bij en meng. Serveer meteen en voeg aan elk glas fijngestampt ijs en een lepel granaatappelpitjes toe.
4
Versier met een stukje ananas.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 191; energie (kCal): 46; vetten (g): 0,2; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 5,6; suikers (g): 5; vezels (g): 0,4; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 101,02
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 191; energie (kCal): 46; vetten (g): 0,2; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 5,6; suikers (g): 5; vezels (g): 0,4; eiwitten (g): 0,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 101,02