Delhaize logo

Pie met vis

Pie met vis
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g schelvisfilet
  • 30 g boter (voor de roux)
  • 60 g bloem (voor de roux)
  • 1 kl olijfolie
  • 1 el boter
  • 1 l water
  • 2 blokjes visbouillon
  • 8 cl pastis
  • 15 g dragon
  • 500 g venusschelpen
  • 180 g inktvis in zijn geheel
  • 200 g snoekbaars of wijtingfilet
  • 1 vel bladerdeeg
  • peper
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 ei
  • 1 bakje kastanjechampignons
  • 1 venkel
  • 1 prei
  • 200 g schelvisfilet
  • 30 g boter (voor de roux)
  • 60 g bloem (voor de roux)
  • 1 kl olijfolie
  • 1 el boter
  • 1 l water
  • 2 blokjes visbouillon
  • 8 cl pastis
  • 15 g dragon
  • 500 g venusschelpen
  • 180 g inktvis in zijn geheel
  • 200 g snoekbaars of wijtingfilet
  • 1 vel bladerdeeg
  • peper
  • 1 kruidentuiltje