1
Giet 1,5 L warm water in een kookpot. Voeg de gepelde en in 4 gesneden uien toe, de verkruimelde bouillonblokjes, de in plakjes gesneden gember, de Chinese vijfkruidenmix en de fish sauce. Breng aan de kook en laat 20 min op heel zacht vuur sudderen zonder deksel.
2
Zeef en giet de bouillon terug in de kookpot. Voeg de kipreepjes en de sojascheuten toe. Breng aan de kook. Voeg de noedels toe terwijl je ze tussen je vingers breekt. Neem van het vuur, dek af en laat 4 min rusten.
3
Hak intussen de koriander en de uitjes. Leg ze op een bord, samen met de in partjes gesneden limoen.
4
Breng de soep op smaak met peper en zout en giet ze in grote kommetjes. Dien meteen op, serveer de ingrediënten voor de afwerking apart.
1
Giet 1,5 L warm water in een kookpot. Voeg de gepelde en in 4 gesneden uien toe, de verkruimelde bouillonblokjes, de in plakjes gesneden gember, de Chinese vijfkruidenmix en de fish sauce. Breng aan de kook en laat 20 min op heel zacht vuur sudderen zonder deksel.
2
Zeef en giet de bouillon terug in de kookpot. Voeg de kipreepjes en de sojascheuten toe. Breng aan de kook. Voeg de noedels toe terwijl je ze tussen je vingers breekt. Neem van het vuur, dek af en laat 4 min rusten.
3
Hak intussen de koriander en de uitjes. Leg ze op een bord, samen met de in partjes gesneden limoen.
4
Breng de soep op smaak met peper en zout en giet ze in grote kommetjes. Dien meteen op, serveer de ingrediënten voor de afwerking apart.