1
Smelt de chocolade met de suiker au bain-marie. Klop het eiwit tot een vast schuim.
2
Spatel het eiwitschuim beetje bij beetje onder het chocolademengsel. Klop de room op en meng hem onder de chocolademengeling.
3
Doe alles in een espumafles en laat enkele uren opstijven in de koelkast
4
Maak een taart door de pannenkoeken te stapelen en tussen de pannenkoeken wat chocolademousse te spuiten.
5
Werk af met geraspte witte kokos-chocolade
1
Smelt de chocolade met de suiker au bain-marie. Klop het eiwit tot een vast schuim.
2
Spatel het eiwitschuim beetje bij beetje onder het chocolademengsel. Klop de room op en meng hem onder de chocolademengeling.
3
Doe alles in een espumafles en laat enkele uren opstijven in de koelkast
4
Maak een taart door de pannenkoeken te stapelen en tussen de pannenkoeken wat chocolademousse te spuiten.
5
Werk af met geraspte witte kokos-chocolade