Productterugroeping:« verschillende bereide gerechten van het merk Natural Healty Meals »Lees meer >

Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPannenkoeken met frambozensiroop en zure room
Delhaize logo
  • Pannenkoeken met frambozensiroop en zure room

Pannenkoeken met frambozensiroop en zure room

Pannenkoeken met frambozensiroop en zure room
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • arachideolie
  • 4 eieren
  • frambozensiroop "Coulis de Ponthier"
  • 1 el gesmolten boter
  • 1/2 l halfvolle melk
  • 30 g suiker
  • 1/2 vanillestokje (afgeschraapt)
  • verse munt
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • zout
  • 1 potje zure room
  • arachideolie
  • 4 eieren
  • frambozensiroop "Coulis de Ponthier"
  • 1 el gesmolten boter
  • 1/2 l halfvolle melk
  • 30 g suiker
  • 1/2 vanillestokje (afgeschraapt)
  • verse munt
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • zout
  • 1 potje zure room

Begin met koken

: 20
1
Plaats de bloem in een kom, maak een putje in het midden en doe hier de eieren, de suiker, de vanille, de boter en het zout in. Meng voorzichtig. Mix en voeg de melk toe tot je een glad deeg verkrijgt.
2
Giet een straaltje arachideolie in een pannenkoekenpan en verwarm goed. Giet er een pollepel deeg in en verdeel het goed over heel het oppervlak van de pan. Bak de pannenkoek aan beide zijden goudgeel.
3
Serveer hem overgoten met een beetje frambozensiroop en met een quenelle zure room. Versier met wat blaadjes verse munt.
4
Aarzel niet om tijdens het seizoen enkele verse rode vruchten toe te voegen.
1
Plaats de bloem in een kom, maak een putje in het midden en doe hier de eieren, de suiker, de vanille, de boter en het zout in. Meng voorzichtig. Mix en voeg de melk toe tot je een glad deeg verkrijgt.
2
Giet een straaltje arachideolie in een pannenkoekenpan en verwarm goed. Giet er een pollepel deeg in en verdeel het goed over heel het oppervlak van de pan. Bak de pannenkoek aan beide zijden goudgeel.
3
Serveer hem overgoten met een beetje frambozensiroop en met een quenelle zure room. Versier met wat blaadjes verse munt.
4
Aarzel niet om tijdens het seizoen enkele verse rode vruchten toe te voegen.
Nutritionele informatie
Energie: 506 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Kids,Lichtmis
Brunch
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Siroop | Framboos - Cranberry | Zero Suiker
Teisseire Siroop | Framboos - Cranberry | Zero Suiker
60 cl
4
99
Melkerijboter
Delhaize Melkerijboter
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
25
Melk | Halfvolle | Bio
Delhaize Melk | Halfvolle | Bio
3 x 25 cl
2de tegen -50%
Bio
    1
    59
    Aroma | Vanille
    Vahiné Aroma | Vanille
    20 cl
    3
    99
    Munt | Verpakt
    Delhaize Munt | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Tarwebloem
    Delhaize Tarwebloem
    1 kg
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    35
    Room | Zuur | Isigny
    Taste of Inspirations Room | Zuur | Isigny
    20 cl
    2
    25

    Reeds in je keuken

    Arachideolie
    Vandemoortele Arachideolie
    1 l
    2de tegen -50%
    6
    25
    Suiker | Fijne korrel
    Tienen-Tirlemont Suiker | Fijne korrel
    1 kg
    3+1 gratis
    1
    65
    Kruiden | Zeezout
    Delhaize Kruiden | Zeezout
    95 gr
    -20% voor 3
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    29
    Totaal:
    €18,60