1
Zet een pannetje op het vuur met de room en de suiker. Laat de 2 theezakjes erin trekken en laat de chocolade erin smelten. Breng aan de kook op een zacht vuurtje en roer regelmatig door.
2
Week de blaadjes gelatine in voldoende koud water totdat ze soepel zijn.
3
Knijp de blaadjes gelatine uit en roer ze onder de gekookte room.
4
Meng goed want je wil geen klontertjes in je panna cotta.
5
Giet daarna de room in glaasjes of kopjes en plaats voor minstens 2 u in de koelkast.
6
Rooster de amandelschilfers en werk de panna cotta ermee af.
1
Zet een pannetje op het vuur met de room en de suiker. Laat de 2 theezakjes erin trekken en laat de chocolade erin smelten. Breng aan de kook op een zacht vuurtje en roer regelmatig door.
2
Week de blaadjes gelatine in voldoende koud water totdat ze soepel zijn.
3
Knijp de blaadjes gelatine uit en roer ze onder de gekookte room.
4
Meng goed want je wil geen klontertjes in je panna cotta.
5
Giet daarna de room in glaasjes of kopjes en plaats voor minstens 2 u in de koelkast.
6
Rooster de amandelschilfers en werk de panna cotta ermee af.