Recept zoekresultatenPanna cotta met amandel-chocolade-rooibosthee
Delhaize logo
  • Panna cotta met amandel-chocolade-rooibosthee

Panna cotta met amandel-chocolade-rooibosthee

Panna cotta met amandel-chocolade-rooibosthee
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1/2 l room
  • 2 zakjes thee met amandel, chocolade en rooibos
  • 100 g pure chocolade
  • 1 el suiker
  • 3 kleine blaadjes gelatine
  • 2 el amandelschilfers
  • 1/2 l room
  • 2 zakjes thee met amandel, chocolade en rooibos
  • 100 g pure chocolade
  • 1 el suiker
  • 3 kleine blaadjes gelatine
  • 2 el amandelschilfers

Begin met koken

: 20 min + 2 u rusttijd
1
Zet een pannetje op het vuur met de room en de suiker. Laat de 2 theezakjes erin trekken en laat de chocolade erin smelten. Breng aan de kook op een zacht vuurtje en roer regelmatig door.
2
Week de blaadjes gelatine in voldoende koud water totdat ze soepel zijn.
3
Knijp de blaadjes gelatine uit en roer ze onder de gekookte room.
4
Meng goed want je wil geen klontertjes in je panna cotta.
5
Giet daarna de room in glaasjes of kopjes en plaats voor minstens 2 u in de koelkast.
6
Rooster de amandelschilfers en werk de panna cotta ermee af.
1
Zet een pannetje op het vuur met de room en de suiker. Laat de 2 theezakjes erin trekken en laat de chocolade erin smelten. Breng aan de kook op een zacht vuurtje en roer regelmatig door.
2
Week de blaadjes gelatine in voldoende koud water totdat ze soepel zijn.
3
Knijp de blaadjes gelatine uit en roer ze onder de gekookte room.
4
Meng goed want je wil geen klontertjes in je panna cotta.
5
Giet daarna de room in glaasjes of kopjes en plaats voor minstens 2 u in de koelkast.
6
Rooster de amandelschilfers en werk de panna cotta ermee af.
Nutritionele informatie
Energie: 367 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Moederdag,Romantisch diner
Overig
Dessert

Deze recepten kan je ook leuk vinden