1
Meng de bloem, de eieren en de melk met een garde tot een glad maar dik deeg. Kruid met peper.
2
Verwijder de korsten van de OudenDijkblokken en snijd de kaas in kleine rechthoeken. Bedek ze één voor één met deeg en rol ze in de panko, tot de kaas helemaal omhuld is. Laat in de koelkast rusten.
3
Snijd de appel in staafjes meng ze in een slakom met citroensap. Snipper de kool met de mandoline fijn, voeg hem samen met de rest van de geperste citroen toe, meng en laat rusten.
4
Meng de yoghurt, de honing, de mayonaise en de mosterd op oude wijze. Breng verder op smaak.
5
Verwarm de olie in een heel grote braadpan. Leg er de kaaskroketjes in en bak ze aan de 2 kanten kort goudbruin. Laat op keukenpapier uitlekken.
6
Dien de kroketjes heel warm op, met de koolsalade en de veldsla. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de mengeling voor salade.
1
Meng de bloem, de eieren en de melk met een garde tot een glad maar dik deeg. Kruid met peper.
2
Verwijder de korsten van de OudenDijkblokken en snijd de kaas in kleine rechthoeken. Bedek ze één voor één met deeg en rol ze in de panko, tot de kaas helemaal omhuld is. Laat in de koelkast rusten.
3
Snijd de appel in staafjes meng ze in een slakom met citroensap. Snipper de kool met de mandoline fijn, voeg hem samen met de rest van de geperste citroen toe, meng en laat rusten.
4
Meng de yoghurt, de honing, de mayonaise en de mosterd op oude wijze. Breng verder op smaak.
5
Verwarm de olie in een heel grote braadpan. Leg er de kaaskroketjes in en bak ze aan de 2 kanten kort goudbruin. Laat op keukenpapier uitlekken.
6
Dien de kroketjes heel warm op, met de koolsalade en de veldsla. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de mengeling voor salade.