1
Bereid de orzo volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen.
2
Hak de verse kruiden fijn: de dille, de dragon, de peterselie en de tijm.
3
Ontpit de tomaten en snijd in brunoise. Snijd de citroen in schijfjes.
4
Voeg de verse kruiden (met uitzondering van de tijm), 1/2 van de el olijfolie en de tomatenbrunoise bij de orzo en meng voorzichtig door elkaar. Kruid bij met peper en zout.
5
Wrijf de inktvis in met de tijm en de ‘Chili Explosion’-kruiden. Laat de grillpan heet worden en gril de inktvis kort in 1/2 van de olijfolie.
6
Doe de orzo in een grote schaal en dien op met de gegrilde inktvis. Werk af met de citroen.
1
Bereid de orzo volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen.
2
Hak de verse kruiden fijn: de dille, de dragon, de peterselie en de tijm.
3
Ontpit de tomaten en snijd in brunoise. Snijd de citroen in schijfjes.
4
Voeg de verse kruiden (met uitzondering van de tijm), 1/2 van de el olijfolie en de tomatenbrunoise bij de orzo en meng voorzichtig door elkaar. Kruid bij met peper en zout.
5
Wrijf de inktvis in met de tijm en de ‘Chili Explosion’-kruiden. Laat de grillpan heet worden en gril de inktvis kort in 1/2 van de olijfolie.
6
Doe de orzo in een grote schaal en dien op met de gegrilde inktvis. Werk af met de citroen.