1
Rooster de geschaafde amandelen in een antikleefpan zonder toevoeging van vetstof.
2
Meng de mascarpone met de helft van de amaretto en een derde van de suiker. Zet opzij.
3
Gebruik de garde om de eieren los te kloppen met het amandelpoeder, de rest van de amaretto en de rest van de suiker.
4
Verwarm de boter in een kleine pan. Giet er het eimengsel in en laat stollen zoals een klassieke omelet. Verdeel, wanneer de omelet nog vrij smeuïg is, de frambozen over één helft. Klap de omelet dicht en laat nog 1 min. bakken.
5
Bestrooi met de geschaafde amandelen en serveer warm met de mascarpone.
1
Rooster de geschaafde amandelen in een antikleefpan zonder toevoeging van vetstof.
2
Meng de mascarpone met de helft van de amaretto en een derde van de suiker. Zet opzij.
3
Gebruik de garde om de eieren los te kloppen met het amandelpoeder, de rest van de amaretto en de rest van de suiker.
4
Verwarm de boter in een kleine pan. Giet er het eimengsel in en laat stollen zoals een klassieke omelet. Verdeel, wanneer de omelet nog vrij smeuïg is, de frambozen over één helft. Klap de omelet dicht en laat nog 1 min. bakken.
5
Bestrooi met de geschaafde amandelen en serveer warm met de mascarpone.