1
Een dag op voorhand: schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in stukken. Laat ze met de helft van de honing en 3 takjes rozemarijn gedurende 10 min. op een zacht vuurtje in een steelpan sudderen. Haal de rozemarijn uit de pan en verdeel de bereiding over een schaal met platte bodem. Snijd de bananen in schijfjes en verdeel ze ook over een schaal met platte bodem. Zet alles 12 u in de diepvriezer.
2
Mix, net voor het opdienen, de bananen en de perziken in de beker van de blender of de mixer met de rest van de honing, het water en het sap van de citroen, tot smeuïg ijs.
3
Dien meteen op met ontdooide frambozencoulis en blauwe bessen. Werk af met rozemarijn.
1
Een dag op voorhand: schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in stukken. Laat ze met de helft van de honing en 3 takjes rozemarijn gedurende 10 min. op een zacht vuurtje in een steelpan sudderen. Haal de rozemarijn uit de pan en verdeel de bereiding over een schaal met platte bodem. Snijd de bananen in schijfjes en verdeel ze ook over een schaal met platte bodem. Zet alles 12 u in de diepvriezer.
2
Mix, net voor het opdienen, de bananen en de perziken in de beker van de blender of de mixer met de rest van de honing, het water en het sap van de citroen, tot smeuïg ijs.
3
Dien meteen op met ontdooide frambozencoulis en blauwe bessen. Werk af met rozemarijn.