1
Spoel de muntboeketjes. Verwijder de blaadjes en let erop geen verwelkte te gebruiken.
2
Breng het bronwater aan de kook. Spoel een theepot in kokend water (bij voorkeur een metalen theepot die de directe hitte van de vlam verdraagt) en giet er de groene thee in.
3
Voeg het razende water toe. Roer voorzichtig en verwijder het water.
4
Breng het bronwater aan de kook. Giet de muntbladeren en de suikerklontjes in de theepot. Voeg er het razende water aan toe en plaats de theepot op het vuur. Vanaf het ogenblik dat het water begint te koken, van het vuur halen en mengen. Gedurende 5 min. laten trekken.
5
Giet de thee in een theeglas en giet hem opnieuw in de theepot. Dien onmiddellijk op in kleine glazen (die voldoende tegen de warmte bestand zijn) en drink heet.
1
Spoel de muntboeketjes. Verwijder de blaadjes en let erop geen verwelkte te gebruiken.
2
Breng het bronwater aan de kook. Spoel een theepot in kokend water (bij voorkeur een metalen theepot die de directe hitte van de vlam verdraagt) en giet er de groene thee in.
3
Voeg het razende water toe. Roer voorzichtig en verwijder het water.
4
Breng het bronwater aan de kook. Giet de muntbladeren en de suikerklontjes in de theepot. Voeg er het razende water aan toe en plaats de theepot op het vuur. Vanaf het ogenblik dat het water begint te koken, van het vuur halen en mengen. Gedurende 5 min. laten trekken.
5
Giet de thee in een theeglas en giet hem opnieuw in de theepot. Dien onmiddellijk op in kleine glazen (die voldoende tegen de warmte bestand zijn) en drink heet.