Productterugroeping:« Petit Sablé de Wissant van het merk Frères Bernard »Lees meer >

Recept zoekresultatenMummieworstjes
Delhaize logo
  • Mummieworstjes
    D

Mummieworstjes

door Jeroen De Pauw
MummieworstjesD
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 12 veggieworsten Garden Gourmet
  • 1 ei
  • 1 plak bladerdeeg
  • ketchup
  • 12 veggieworsten Garden Gourmet
  • 1 ei
  • 1 plak bladerdeeg
  • ketchup

Begin met koken

: 10 min. + 15 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het bladerdeeg in heel fijne lange reepjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier, wikkel de deegreepjes onregelmatig rond de worsten en leg ze op de ovenplaat. Smeer de deegreepjes met het losgeklopte ei in, met behulp van een penseel. Bak 15 min. in het bovenste deel van de oven goudbruin (houd in het oog).
2
Kleef met een druppel ketchup eventueel (suiker)oogjes op de mummies en serveer ze met ketchup.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het bladerdeeg in heel fijne lange reepjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier, wikkel de deegreepjes onregelmatig rond de worsten en leg ze op de ovenplaat. Smeer de deegreepjes met het losgeklopte ei in, met behulp van een penseel. Bak 15 min. in het bovenste deel van de oven goudbruin (houd in het oog).
2
Kleef met een druppel ketchup eventueel (suiker)oogjes op de mummies en serveer ze met ketchup.
Nutritionele informatie
D
Per 100g: Energie: 287 kcal - Vetten: 17,7 g - Koolhydraten: 18,5 g - Vezels: 2,2 g - Eiwitten: 11,6 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 287 kcal - Vetten: 17,7 g - Koolhydraten: 18,5 g - Vezels: 2,2 g - Eiwitten: 11,6 g
Vegetarisch
Halloween
Snack

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Bladerdeeg | Vers
Delhaize Bladerdeeg | Vers
230 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79

Reeds in je keuken

Ketchup | Tomato | Topdown
Heinz Ketchup | Tomato | Topdown
22 cl
2de tegen -50%
1
95
Totaal:
€2,48