Delhaize logo
  • Mug egg
    A

Mug egg

door Sofie Dumont
Mug eggA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 1 groot ei
  • 1/2 plakje beenham
  • 1/2 paprika
  • 1 el geraspte emmental
  • 1 groot ei
  • 1/2 plakje beenham
  • 1/2 paprika
  • 1 el geraspte emmental

Begin met koken

: 5 min.
1
Klop het grote ei los met peper en zout. Snijd het sneetje beenham in kleine stukjes en de paprika in kleine blokjes. Meng ze met het losgeklopte ei en de geraspte emmental. Giet in een kop en kook 1.30 min. in de microgolfoven, op 1.000 W.
1
Klop het grote ei los met peper en zout. Snijd het sneetje beenham in kleine stukjes en de paprika in kleine blokjes. Meng ze met het losgeklopte ei en de geraspte emmental. Giet in een kop en kook 1.30 min. in de microgolfoven, op 1.000 W.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 447; energie (kCal): 107; vetten (g): 6,5; verzadigde vetten (g): 2,6; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 2; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 169,6
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 447; energie (kCal): 107; vetten (g): 6,5; verzadigde vetten (g): 2,6; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 2; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 169,6
Andere wereldkeuken
Gluten vrij
Pasen
Ontbijt
Voorgerecht

Deze recepten kan je ook leuk vinden