Recept zoekresultatenMousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
Delhaize logo
  • Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s

Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s

Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 blaadjes basilicum
  • citroenschil
  • 1 eiwit, tot schuim geklopt
  • 4 el gegrilde paprika's, gebruiksklaar
  • 1 teentje look, geperst
  • schil van 1 citroen
  • 250 g verse geitenkaas
  • zout
  • 4 blaadjes basilicum
  • citroenschil
  • 1 eiwit, tot schuim geklopt
  • 4 el gegrilde paprika's, gebruiksklaar
  • 1 teentje look, geperst
  • schil van 1 citroen
  • 250 g verse geitenkaas
  • zout

Begin met koken

1
Meng in een kom de geitenkaas met het zout, de peper, de look en de citroenschil.
2
Doe er ½ van het eiwit bij en meng voorzichtig met een spatel. Meng vervolgens de rest van het eiwit.
3
Verdeel het schuimige mengsel in 4 verrines. Zet 1 u in de koelkast.
4
Snijd de paprikareepjes in blokjes.
5
Versier de verrines met de blokjes paprika, citroenschil en basilicumblaadjes.
1
Meng in een kom de geitenkaas met het zout, de peper, de look en de citroenschil.
2
Doe er ½ van het eiwit bij en meng voorzichtig met een spatel. Meng vervolgens de rest van het eiwit.
3
Verdeel het schuimige mengsel in 4 verrines. Zet 1 u in de koelkast.
4
Snijd de paprikareepjes in blokjes.
5
Versier de verrines met de blokjes paprika, citroenschil en basilicumblaadjes.
Nutritionele informatie
Energie: 138 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Diner
Voorgerecht

Deze recepten kan je ook leuk vinden