1
Meng in een kom de geitenkaas met het zout, de peper, de look en de citroenschil.
2
Doe er ½ van het eiwit bij en meng voorzichtig met een spatel. Meng vervolgens de rest van het eiwit.
3
Verdeel het schuimige mengsel in 4 verrines. Zet 1 u in de koelkast.
4
Snijd de paprikareepjes in blokjes.
5
Versier de verrines met de blokjes paprika, citroenschil en basilicumblaadjes.
1
Meng in een kom de geitenkaas met het zout, de peper, de look en de citroenschil.
2
Doe er ½ van het eiwit bij en meng voorzichtig met een spatel. Meng vervolgens de rest van het eiwit.
3
Verdeel het schuimige mengsel in 4 verrines. Zet 1 u in de koelkast.
4
Snijd de paprikareepjes in blokjes.
5
Versier de verrines met de blokjes paprika, citroenschil en basilicumblaadjes.