1
Snij de knoflook in fijne schijfjes en fruit ze in de olie in een grote stoofpot op heel zacht vuur. Voeg na 2 min. de tomaten toe, harissa naar eigen smaak en peper. Laat 15 min. op heel zacht vuur sudderen.
2
Voeg de goed gereinigde mosselen toe, dek af en laat ze gedurende 4 min. op hoog vuur openstomen, schud ze af en toe.
3
Voeg de koriander toe en dien meteen op in diepe borden. Serveer met brood.
1
Snij de knoflook in fijne schijfjes en fruit ze in de olie in een grote stoofpot op heel zacht vuur. Voeg na 2 min. de tomaten toe, harissa naar eigen smaak en peper. Laat 15 min. op heel zacht vuur sudderen.
2
Voeg de goed gereinigde mosselen toe, dek af en laat ze gedurende 4 min. op hoog vuur openstomen, schud ze af en toe.
3
Voeg de koriander toe en dien meteen op in diepe borden. Serveer met brood.