1
Verwarm de oven voor op 200°C en vet de muffinvorm in met kokosolie.
2
Meng het zelfrijzend bakmeel, de bakpoeder, de baksoda en de cacao. Schenk de Alpro This is not Milk 1L, de gesmolten kokosolie, de agavesiroop en het zout erbij en mix tot je een glad beslag hebt.
3
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes tot ongeveer 2 cm onder de rand. Duw een stukje chocolade in het midden van ieder vormpje.
4
Plaats de muffinvorm in de oven en bak gedurende 8 minuten. Laat nog 3-4 minuten afkoelen alvorens uit de vorm te halen. Helemaal onweerstaanbaar met wat vers fruit. Snijd de moelleux doormidden en geniet!
1
Verwarm de oven voor op 200°C en vet de muffinvorm in met kokosolie.
2
Meng het zelfrijzend bakmeel, de bakpoeder, de baksoda en de cacao. Schenk de Alpro This is not Milk 1L, de gesmolten kokosolie, de agavesiroop en het zout erbij en mix tot je een glad beslag hebt.
3
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes tot ongeveer 2 cm onder de rand. Duw een stukje chocolade in het midden van ieder vormpje.
4
Plaats de muffinvorm in de oven en bak gedurende 8 minuten. Laat nog 3-4 minuten afkoelen alvorens uit de vorm te halen. Helemaal onweerstaanbaar met wat vers fruit. Snijd de moelleux doormidden en geniet!