1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Rol het kruimeldeeg uit. Steek er cirkels uit die net iets groter zijn dan de bakvormpjes. Leg het deeg in de vormpjes en druk lichtjes aan, prik de bodem in met een vork.
3
Dek af met bakpapier en vervolgens met droge bonen, rijst of keramische bakparels. Bak de bodems 10 min voor. Neem uit de oven en verwijder de bonen (of de rijst) en het bakpapier.
4
Spoel en rasp de courgette. Stoom ze 10 min. Laat afkoelen en knijp er het overtollige vocht uit.
5
Snijd de mozzarella in kleine blokjes.
6
Klop de eieren los in een schaal. Voeg de melk, courgette en mozzarella toe, kruid met peper en zout. Giet het mengsel in de vormpjes.
7
Snijd de bresaola in reepjes en strooi ze over de taartjes. Zet de quiches 25 min in de oven. Serveer warm of lauw met een knapperige salade.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Rol het kruimeldeeg uit. Steek er cirkels uit die net iets groter zijn dan de bakvormpjes. Leg het deeg in de vormpjes en druk lichtjes aan, prik de bodem in met een vork.
3
Dek af met bakpapier en vervolgens met droge bonen, rijst of keramische bakparels. Bak de bodems 10 min voor. Neem uit de oven en verwijder de bonen (of de rijst) en het bakpapier.
4
Spoel en rasp de courgette. Stoom ze 10 min. Laat afkoelen en knijp er het overtollige vocht uit.
5
Snijd de mozzarella in kleine blokjes.
6
Klop de eieren los in een schaal. Voeg de melk, courgette en mozzarella toe, kruid met peper en zout. Giet het mengsel in de vormpjes.
7
Snijd de bresaola in reepjes en strooi ze over de taartjes. Zet de quiches 25 min in de oven. Serveer warm of lauw met een knapperige salade.