⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenMini-amandelgebakjes met pistachenoten en frambozen
Delhaize logo
D

Mini-amandelgebakjes met pistachenoten en frambozen

Mini-amandelgebakjes met pistachenoten en frambozenD
Makkelijk
> 60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
18 porties
  • 1 ei
  • 125 g (diepgevroren) frambozen
  • 50 g pistachenoten
  • 50 g amandelpoeder
  • 80 g ruwe rietsuiker
  • 100 g gezouten boter
  • 1 el druivenpitolie
  • 1 ei
  • 125 g (diepgevroren) frambozen
  • 50 g pistachenoten
  • 50 g amandelpoeder
  • 80 g ruwe rietsuiker
  • 100 g gezouten boter
  • 1 el druivenpitolie

Begin met koken

: 10 min. + 15 min. kooktijd (+ 30 min. afkoeltijd)
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de pistachenoten in de hakmolen tot poeder. Meng ze met het amandelpoeder, het ei, de suiker en de malse boter tot een homogeen deeg.
2
Verdeel het deeg over de licht ingevette vakjes van een bakvorm voor kleine gebakjes (18 in totaal). Druk er de diepgevroren frambozen lichtjes in en schuif 15 min. in de oven. Laat volledig afkoelen en haal de gebakjes uit de vorm.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de pistachenoten in de hakmolen tot poeder. Meng ze met het amandelpoeder, het ei, de suiker en de malse boter tot een homogeen deeg.
2
Verdeel het deeg over de licht ingevette vakjes van een bakvorm voor kleine gebakjes (18 in totaal). Druk er de diepgevroren frambozen lichtjes in en schuif 15 min. in de oven. Laat volledig afkoelen en haal de gebakjes uit de vorm.
Nutritionele informatie
D
Energie: 103 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Frans
Vegetarisch
Kids,Romantisch diner
Dessert