Recept zoekresultatenMarokkaanse wortelen
Delhaize logo
  • Marokkaanse wortelen
    B

Marokkaanse wortelen

Marokkaanse wortelenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 citroenen, geperst
  • 50 g donkere rozijnen
  • 600 g (vers) geraspte wortelen
  • 5 cl olijfolie
  • 1 sinaasappel, geperst
  • zwarte peper uit de molen
  • zout
  • 2 citroenen, geperst
  • 50 g donkere rozijnen
  • 600 g (vers) geraspte wortelen
  • 5 cl olijfolie
  • 1 sinaasappel, geperst
  • zwarte peper uit de molen
  • zout

Begin met koken

1
Meng alle ingrediënten en laat 3 uur marineren in de koelkast. Roer geregeld.
1
Meng alle ingrediënten en laat 3 uur marineren in de koelkast. Roer geregeld.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 453; energie (kCal): 110; vetten (g): 5,8; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 11,5; suikers (g): 9,6; vezels (g): 2,8; eiwitten (g): 1,2; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 248,6
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 453; energie (kCal): 110; vetten (g): 5,8; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 11,5; suikers (g): 9,6; vezels (g): 2,8; eiwitten (g): 1,2; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 248,6
Orientaals
Vegan
Diner
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Gedroogde rozijnen
Vahiné Gedroogde rozijnen
125 gr
2
45
Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
2de tegen -40%
4
29

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Bloedsinaas | 4 Stuks
Delhaize Bloedsinaas | 4 Stuks
800 gr
3
49
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
2de tegen -40%
6
35
Totaal:
€9,62

Deze recepten kan je ook leuk vinden