1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Hak de helft van de olijven grof en voeg ze toe aan het lamsgehakt. Pers 1/2 van de knoflook, hak de blad-peterselie fijn en voeg toe aan het mengsel. Voeg ook de ‘American Cajun’- kruiden en 2/3 van de ‘Tajine Mix’-kruiden toe. Kruid bij met peper en zout. Meng goed en maak er balletjes van.
3
Snijd de citroen in partjes en de kerstomaatjes in 2.
4
Verhit de olijfolie in een pan of in de tajine en schroei de balletjes dicht. Voeg de kerstomaatjes, de citroenpartjes en de rest van de olijven toe, net als het andere geperste teentje knoflook en 1/3 van de ‘Tajine Mix’-kruiden.
5
Zet een deksel op de pan, schuif in de oven en laat nog ± 20 min. garen.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Hak de helft van de olijven grof en voeg ze toe aan het lamsgehakt. Pers 1/2 van de knoflook, hak de blad-peterselie fijn en voeg toe aan het mengsel. Voeg ook de ‘American Cajun’- kruiden en 2/3 van de ‘Tajine Mix’-kruiden toe. Kruid bij met peper en zout. Meng goed en maak er balletjes van.
3
Snijd de citroen in partjes en de kerstomaatjes in 2.
4
Verhit de olijfolie in een pan of in de tajine en schroei de balletjes dicht. Voeg de kerstomaatjes, de citroenpartjes en de rest van de olijven toe, net als het andere geperste teentje knoflook en 1/3 van de ‘Tajine Mix’-kruiden.
5
Zet een deksel op de pan, schuif in de oven en laat nog ± 20 min. garen.