1
Kook de rijst 10 min. in een kleine kookpot kokend water. Laat hem uitlekken, doe hem opnieuw in de kookpot en zet het deksel op de pan.
2
Verwarm intussen de olie in een wok en fruit de kippenblokjes gedurende 5 min. op een hoog vuur, tot ze goudbruin zijn en in de kern gebakken. Schep de kippenblokjes op een bord en fruit de groenten gedurende enkele minuten op een hoog vuur in de wok (ze moeten krokant blijven).
3
Giet er de teriyakisaus bij en verwarm 1 min. op een matig vuurtje. Voeg de kippenblokjes toe en verwarm alles nog 1 min. Werk af met gebakken uitjes en serveer met de rijst (apart of meng hem met de rest).
1
Kook de rijst 10 min. in een kleine kookpot kokend water. Laat hem uitlekken, doe hem opnieuw in de kookpot en zet het deksel op de pan.
2
Verwarm intussen de olie in een wok en fruit de kippenblokjes gedurende 5 min. op een hoog vuur, tot ze goudbruin zijn en in de kern gebakken. Schep de kippenblokjes op een bord en fruit de groenten gedurende enkele minuten op een hoog vuur in de wok (ze moeten krokant blijven).
3
Giet er de teriyakisaus bij en verwarm 1 min. op een matig vuurtje. Voeg de kippenblokjes toe en verwarm alles nog 1 min. Werk af met gebakken uitjes en serveer met de rijst (apart of meng hem met de rest).