1
Snijd de ontpitte paprikaās in stukken en hak de ui. Fruit ze 4 min. op een vrij hoog vuur in een grote sauteerpan, met de olijfolie en de geperste knoflook. Voeg de gehakte seitan toe en fruit 5 min.
2
Snijd intussen de tomaten in stukken, ontpit het rode pepertje en hak het fijn. Voeg de tomaten toe in de sauteerpan en kruid naar eigen smaak met rode peper. Voeg ook de pintobonen toe, 3 el water en de kruidenmix. Laat 10 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
3
Kook de rijst intussen volgens de instructies op de verpakking. Serveer hem met de chili sin carne.
1
Snijd de ontpitte paprikaās in stukken en hak de ui. Fruit ze 4 min. op een vrij hoog vuur in een grote sauteerpan, met de olijfolie en de geperste knoflook. Voeg de gehakte seitan toe en fruit 5 min.
2
Snijd intussen de tomaten in stukken, ontpit het rode pepertje en hak het fijn. Voeg de tomaten toe in de sauteerpan en kruid naar eigen smaak met rode peper. Voeg ook de pintobonen toe, 3 el water en de kruidenmix. Laat 10 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
3
Kook de rijst intussen volgens de instructies op de verpakking. Serveer hem met de chili sin carne.