1
Verwijder het pantser van de staart en van de scharen van de kreeft. Snijd het vlees in medaillons.
2
Schil de pompelmoes à vif, snijd de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze in 3. Snijd de radijzen in 4.
3
Breng 75 ml water, 2 el citroensap, de sojasaus, de kreeftenfond, de sake en de srirachasaus zachtjes aan de kook in een steelpan. Meng het aardappelzetmeel met 1 el water en voeg het toe. Roer er beetje bij beetje de boter in stukken onder, tot een homogeen mengsel.
4
Verwarm de broodjes volgens de instructies op de verpakking. Open ze en beleg ze met kreeftenmedaillons en pompelmoesstukken. Bestrooi met lichtjes geplette gebakken uitjes en voeg de radijzen, de preischeuten en de tuinkers toe. Sluit de rolls en serveer ze. Zet de saus apart op tafel.
1
Verwijder het pantser van de staart en van de scharen van de kreeft. Snijd het vlees in medaillons.
2
Schil de pompelmoes à vif, snijd de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze in 3. Snijd de radijzen in 4.
3
Breng 75 ml water, 2 el citroensap, de sojasaus, de kreeftenfond, de sake en de srirachasaus zachtjes aan de kook in een steelpan. Meng het aardappelzetmeel met 1 el water en voeg het toe. Roer er beetje bij beetje de boter in stukken onder, tot een homogeen mengsel.
4
Verwarm de broodjes volgens de instructies op de verpakking. Open ze en beleg ze met kreeftenmedaillons en pompelmoesstukken. Bestrooi met lichtjes geplette gebakken uitjes en voeg de radijzen, de preischeuten en de tuinkers toe. Sluit de rolls en serveer ze. Zet de saus apart op tafel.