1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Bekleed een grote taartvorm met het zanddeeg en plooi de overtollige deegrand naar buiten zonder af te snijden. Prik de bodem enkele keren in met een vork.
3
Bak 5 min. in de oven en snij dan het overtollige deeg af. Bak nog 5 min.
4
Ondertussen: rasp de schil van 1 limoen fijn (bewaar in vershoudfolie). Pers het sap uit de limoenen, je hebt 20 cl nodig.
5
Klop de eieren met de suiker met de mixer, voeg de room toe en het limoensap. Giet in de taartbodem en bak 30 min. (oven nu op th. 5 – 150°C). Laat volledig afkoelen.
6
Dien fris op, bestrooid met de opzij gelegde limoenschil en versierd met de meringues.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Bekleed een grote taartvorm met het zanddeeg en plooi de overtollige deegrand naar buiten zonder af te snijden. Prik de bodem enkele keren in met een vork.
3
Bak 5 min. in de oven en snij dan het overtollige deeg af. Bak nog 5 min.
4
Ondertussen: rasp de schil van 1 limoen fijn (bewaar in vershoudfolie). Pers het sap uit de limoenen, je hebt 20 cl nodig.
5
Klop de eieren met de suiker met de mixer, voeg de room toe en het limoensap. Giet in de taartbodem en bak 30 min. (oven nu op th. 5 – 150°C). Laat volledig afkoelen.
6
Dien fris op, bestrooid met de opzij gelegde limoenschil en versierd met de meringues.