1
Meng de sojasaus met de sesamolie, het citroensap, de gember, het rode pepertje en de rode ui in een pan en bak hierin de tofu. Al het vocht moet verdwenen zijn.
2
Kook de vermicelli volgens de instructies op de verpakking.
3
Maak nu de lenterolletjes: week het vel rijstpapier enkele seconden in lauw water en leg voorzichtig op een vochtige schone keukenhanddoek. Leg een beetje van de kruiden, rucola, tofublokjes, vermicelli en de geraspte wortel in het midden. Vouw beide zijkanten toe en rol het stevig op. Herhaal dit voor de 7 andere velletjes.
4
Leg vershoudfolie over de lenterolletjes zodat ze niet uitdrogen en bewaar ze op een koude plaats. Dien ze op met reepjes fijngesneden nori en geef er een Thaise dipsaus bij.
1
Meng de sojasaus met de sesamolie, het citroensap, de gember, het rode pepertje en de rode ui in een pan en bak hierin de tofu. Al het vocht moet verdwenen zijn.
2
Kook de vermicelli volgens de instructies op de verpakking.
3
Maak nu de lenterolletjes: week het vel rijstpapier enkele seconden in lauw water en leg voorzichtig op een vochtige schone keukenhanddoek. Leg een beetje van de kruiden, rucola, tofublokjes, vermicelli en de geraspte wortel in het midden. Vouw beide zijkanten toe en rol het stevig op. Herhaal dit voor de 7 andere velletjes.
4
Leg vershoudfolie over de lenterolletjes zodat ze niet uitdrogen en bewaar ze op een koude plaats. Dien ze op met reepjes fijngesneden nori en geef er een Thaise dipsaus bij.