1
Bereid de saus: rasp de gember en pers met je vingers het sap uit de pulp boven een kom. Voeg de suiker toe, de sojasaus, het limoensap en de fijngehakte rode peper en citroengras (verwijder eerst de twee buitenste lagen van de citroengras).
2
Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Spoel ze nadien onder koud water.
3
Hak de pindanoten in grove stukken, snijd de nectarines in kleine schijfjes, pluk de blaadjes van de kruiden en trek de bladeren los van de slaharten.
4
Dompel 1 vel rijstpapier in lauw water en leg het op een vochtige keukenhanddoek. Vul het midden van het rijstpapier met een kleine hoeveelheid noedels, 3 of 4 schijfjes nectarine, 2 of 3 garnalen, 2 blaadjes sla en kruiden naar hartenlust. Vouw de zijkanten naar binnen en rol de rest op. Herhaal tot je 8 lenterolletjes hebt.
5
Serveer met de saus en de geplette pindanoten.
1
Bereid de saus: rasp de gember en pers met je vingers het sap uit de pulp boven een kom. Voeg de suiker toe, de sojasaus, het limoensap en de fijngehakte rode peper en citroengras (verwijder eerst de twee buitenste lagen van de citroengras).
2
Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Spoel ze nadien onder koud water.
3
Hak de pindanoten in grove stukken, snijd de nectarines in kleine schijfjes, pluk de blaadjes van de kruiden en trek de bladeren los van de slaharten.
4
Dompel 1 vel rijstpapier in lauw water en leg het op een vochtige keukenhanddoek. Vul het midden van het rijstpapier met een kleine hoeveelheid noedels, 3 of 4 schijfjes nectarine, 2 of 3 garnalen, 2 blaadjes sla en kruiden naar hartenlust. Vouw de zijkanten naar binnen en rol de rest op. Herhaal tot je 8 lenterolletjes hebt.
5
Serveer met de saus en de geplette pindanoten.