1
Bereid 1 Lavazza espresso koffie.
2
Voeg 1 koffielepel van de Pure Via kristalkorrel toe aan de koffie.
3
Verhit de melk en klop tot er een dikke laag schuim op verschijnt. De schuimlaag moet ongeveer dezelfde hoogte hebben als de melklaag. Wals zachtjes tot melk en melkschuim door elkaar mengen.
4
Giet melk en melkschuim vervolgens in een groot latte glas en laat deze een 30-tal seconden staan.
5
Giet de koffie traag op de melk zodat er verschillende laagjes ontstaan.
6
Verstrooi de chocoladekrullen als decoratie op de Latte Macchiato.
1
Bereid 1 Lavazza espresso koffie.
2
Voeg 1 koffielepel van de Pure Via kristalkorrel toe aan de koffie.
3
Verhit de melk en klop tot er een dikke laag schuim op verschijnt. De schuimlaag moet ongeveer dezelfde hoogte hebben als de melklaag. Wals zachtjes tot melk en melkschuim door elkaar mengen.
4
Giet melk en melkschuim vervolgens in een groot latte glas en laat deze een 30-tal seconden staan.
5
Giet de koffie traag op de melk zodat er verschillende laagjes ontstaan.
6
Verstrooi de chocoladekrullen als decoratie op de Latte Macchiato.