1
Stoof de schoongemaakte en gehakte champignons snel in olijfolie. Meng ze met de gratin dauphinois en verdeel dit mengsel over de kleine borden (1 per portie). Strooi de geraspte parmezaan erover en laat 25 min. bruinen in de oven (voorverwarmd op 180°C – th. 6).
2
Hak de kruiden fijn en bedek hiermee de lamskoteletjes. Bak ze op een stevig vuurtje in de olijfolie met look. Voeg zout en peper toe.
3
Dien warm op met de gratin. Werk af met een salade.
4
Servez bien chaud, avec les gratins. Complétez avec une salade.
1
Stoof de schoongemaakte en gehakte champignons snel in olijfolie. Meng ze met de gratin dauphinois en verdeel dit mengsel over de kleine borden (1 per portie). Strooi de geraspte parmezaan erover en laat 25 min. bruinen in de oven (voorverwarmd op 180°C – th. 6).
2
Hak de kruiden fijn en bedek hiermee de lamskoteletjes. Bak ze op een stevig vuurtje in de olijfolie met look. Voeg zout en peper toe.
3
Dien warm op met de gratin. Werk af met een salade.
4
Servez bien chaud, avec les gratins. Complétez avec une salade.