1
De kruidensiroop: Meng de kruiden met het water en de helft van de suiker, breng aan de kook, laat 5 min koken. Zeven en in de koelkast zetten.
2
De karamel met gezouten boter: Laat de gezouten boter smelten, voeg de suiker eraan toe en laat koken tot de karamel heel licht kleurt. Voeg de room toe, laat 5 min koken. Voeg de melk toe en een snufje fleur de sel. Zeven en in de koelkast zetten.
3
Afwerking: Marineer de partjes sinaasappel en de kruiden, laat daarna uitlekken. Schenk wat karamel met gezouten boter in een diep bord, leg er de partjes sinaasappel op, een quenelle ijs, een paar blaadjes munt en de meringue (facultatief).
1
De kruidensiroop: Meng de kruiden met het water en de helft van de suiker, breng aan de kook, laat 5 min koken. Zeven en in de koelkast zetten.
2
De karamel met gezouten boter: Laat de gezouten boter smelten, voeg de suiker eraan toe en laat koken tot de karamel heel licht kleurt. Voeg de room toe, laat 5 min koken. Voeg de melk toe en een snufje fleur de sel. Zeven en in de koelkast zetten.
3
Afwerking: Marineer de partjes sinaasappel en de kruiden, laat daarna uitlekken. Schenk wat karamel met gezouten boter in een diep bord, leg er de partjes sinaasappel op, een quenelle ijs, een paar blaadjes munt en de meringue (facultatief).