1
Pel de grijze Noordzeegarnalen (of werk met gepelde exemplaren).
2
Roer de cocktailsaus door de garnalen en voeg een beetje vers citroensap toe. Let erop dat de garnalen niet ‘zwemmen’ in de saus. Opmerking: je kunt zelf wat cocktailsaus bereiden met mayonaise, ketchup, een beetje whisky en enkele druppels tabasco.
3
Snipper de pijpjes bieslook zo fijn mogelijk. Roer 2/3 door de garnalensla.
4
Bak kort voor het serveren de schijfjes kroepoek in hete frituurolie. Lepel op elke krokante chip een portie garnalensla en werk de hapjes af met een restje bieslooksnippers.
1
Pel de grijze Noordzeegarnalen (of werk met gepelde exemplaren).
2
Roer de cocktailsaus door de garnalen en voeg een beetje vers citroensap toe. Let erop dat de garnalen niet ‘zwemmen’ in de saus. Opmerking: je kunt zelf wat cocktailsaus bereiden met mayonaise, ketchup, een beetje whisky en enkele druppels tabasco.
3
Snipper de pijpjes bieslook zo fijn mogelijk. Roer 2/3 door de garnalensla.
4
Bak kort voor het serveren de schijfjes kroepoek in hete frituurolie. Lepel op elke krokante chip een portie garnalensla en werk de hapjes af met een restje bieslooksnippers.