1
Verwarm de oven voor op th.6 - 180°C.
2
Verkruimel de feta in een slakom. Voeg er de fijngehakte peterselie, de koriander, de paprika en het geklopte ei aan toe.
3
Leg een blad filodeeg op het werkblad en bestrijk met gesmolten boter. Dek af met een ander blad deeg, beboter en herhaal nog een keer. Leg 1 lepel kaasvulling onderaan een blad. Vouw elke kant om en rol op. Beboter het rolletje en leg het op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
4
Laat gedurende 20 min goudbruin bakken in de oven. Snijd in twee en serveer warm, als apperitief of als voorgerecht met een salade.
1
Verwarm de oven voor op th.6 - 180°C.
2
Verkruimel de feta in een slakom. Voeg er de fijngehakte peterselie, de koriander, de paprika en het geklopte ei aan toe.
3
Leg een blad filodeeg op het werkblad en bestrijk met gesmolten boter. Dek af met een ander blad deeg, beboter en herhaal nog een keer. Leg 1 lepel kaasvulling onderaan een blad. Vouw elke kant om en rol op. Beboter het rolletje en leg het op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
4
Laat gedurende 20 min goudbruin bakken in de oven. Snijd in twee en serveer warm, als apperitief of als voorgerecht met een salade.