1
Maak de bearnaisesaus: hak de sjalot, de kervel en de dragon fijn. Bereid de gastrique (sausbasis) door de witte wijn samen met de azijn, de gehakte sjalot en 1/2 dragon tot de helft in te koken. Zeef daarna zodat je een heldere gastrique verkrijgt.
2
Klop de eidooiers samen met de gastrique schuimig op een laag vuurtje. Haal van het vuur en klop er beetje bij beetje de boter onder. Kruid met peper en zout en voeg er dan de kervel en 1/2 dragon bij.
3
Wrijf het vlees in met peper en zeezout. Bak of gril de côte à l’os en dien op met de warme bearnaisesaus.
1
Maak de bearnaisesaus: hak de sjalot, de kervel en de dragon fijn. Bereid de gastrique (sausbasis) door de witte wijn samen met de azijn, de gehakte sjalot en 1/2 dragon tot de helft in te koken. Zeef daarna zodat je een heldere gastrique verkrijgt.
2
Klop de eidooiers samen met de gastrique schuimig op een laag vuurtje. Haal van het vuur en klop er beetje bij beetje de boter onder. Kruid met peper en zout en voeg er dan de kervel en 1/2 dragon bij.
3
Wrijf het vlees in met peper en zeezout. Bak of gril de côte à l’os en dien op met de warme bearnaisesaus.