Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKippenbrochetten
Delhaize logo
  • Kippenbrochetten
    A

Kippenbrochetten

KippenbrochettenA
Makkelijk
< 30 min.
2/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 450 g kipfilet
  • 1 el gehakte rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 2 el mangochutney
  • 3 el olijfolie
  • 450 g kipfilet
  • 1 el gehakte rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 2 el mangochutney
  • 3 el olijfolie

Begin met koken

: 15 min.
1
Drenkel de geplette look samen met de rozemarijn in de olijfolie en strooi peper op deze marinade. Rijg de gesneden kipfilets aan stokjes. Dompel ze in de marinade.
2
Bak de brochetten op de barbecue, onder de grill of in een pan.
3
Roer de mangochutney door de yoghurt.
4
Dien de brochetten op samen met de saus.
5
Servez les brochettes avec la sauce.
1
Drenkel de geplette look samen met de rozemarijn in de olijfolie en strooi peper op deze marinade. Rijg de gesneden kipfilets aan stokjes. Dompel ze in de marinade.
2
Bak de brochetten op de barbecue, onder de grill of in een pan.
3
Roer de mangochutney door de yoghurt.
4
Dien de brochetten op samen met de saus.
5
Servez les brochettes avec la sauce.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 656; energie (kCal): 157; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 2; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 18,5; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 226,08
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 656; energie (kCal): 157; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 2; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 18,5; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 226,08
Gluten vrij
Barbecue
Diner
Hoofdgerecht