⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenKippenbrochette en gevulde slabladeren met koolsla
Delhaize logo
  • Kippenbrochette en gevulde slabladeren met koolsla
    A

Kippenbrochette en gevulde slabladeren met koolsla

Kippenbrochette en gevulde slabladeren met koolslaA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g gemarineerde kippenbrochettes
  • 1 kropsalade op kluit
  • 4 takjes tijm
  • 2 el olijfolie
  • 1 kleine biologische spitskool (± 400 g)
  • 3 grote wortelen
  • 3 jonge uien
  • 1/2 citroen
  • 1/2 bussel dille
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 6 el witte azijn
  • 3 el kristalsuiker
  • 125 g mayonaise
  • peper en zout
  • 800 g gemarineerde kippenbrochettes
  • 1 kropsalade op kluit
  • 4 takjes tijm
  • 2 el olijfolie
  • 1 kleine biologische spitskool (± 400 g)
  • 3 grote wortelen
  • 3 jonge uien
  • 1/2 citroen
  • 1/2 bussel dille
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 6 el witte azijn
  • 3 el kristalsuiker
  • 125 g mayonaise
  • peper en zout

Begin met koken

1
Snijd de spitskool fijn met een mandoline. Meng de versneden kool in een grote kom met suiker, zout en azijn. Laat even rusten en roer af en toe om.
2
Bestrijk de brochettes met olijfolie en grill ze zo'n tien minuten in een grillpan of op de barbecue. Draai ze regelmatig om. Strooi er wat tijm over.
3
Meng de mayonaise met het sap van een halve citroen. Schil en rasp de wortelen. Snijd de ingekorte lente-uitjes fijn. Hak de dille en de peterselie fijn.
4
Giet de azijn af die op de bodem van de kom met de kool ligt. Voeg daarna de saus, wortelen, lente-uitjes en kruiden toe. Meng goed en kruid naar wens.
5
Verwijder de slablaadjes een voor een, kies er de knapperigste uit en vul ze met koolsla. Dien op met de brochettes en brood of aardappelen in de schil.
1
Snijd de spitskool fijn met een mandoline. Meng de versneden kool in een grote kom met suiker, zout en azijn. Laat even rusten en roer af en toe om.
2
Bestrijk de brochettes met olijfolie en grill ze zo'n tien minuten in een grillpan of op de barbecue. Draai ze regelmatig om. Strooi er wat tijm over.
3
Meng de mayonaise met het sap van een halve citroen. Schil en rasp de wortelen. Snijd de ingekorte lente-uitjes fijn. Hak de dille en de peterselie fijn.
4
Giet de azijn af die op de bodem van de kom met de kool ligt. Voeg daarna de saus, wortelen, lente-uitjes en kruiden toe. Meng goed en kruid naar wens.
5
Verwijder de slablaadjes een voor een, kies er de knapperigste uit en vul ze met koolsla. Dien op met de brochettes en brood of aardappelen in de schil.
Nutritionele informatie
A
Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 449/108 ; Vetten (g): 7 ; Verzadigde vetzuren (g): 0,7 ; Koolhydraten (g): 4,8 ; Suikers (g): 3,6 ; Vezels (g): 1,3 ; Eiwitten (g): 6 ; Zout (g): 0,6 ; Energie (kcal per portie): 532 ; Nutri-score: A
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 449/108 ; Vetten (g): 7 ; Verzadigde vetzuren (g): 0,7 ; Koolhydraten (g): 4,8 ; Suikers (g): 3,6 ; Vezels (g): 1,3 ; Eiwitten (g): 6 ; Zout (g): 0,6 ; Energie (kcal per portie): 532 ; Nutri-score: A
Gluten vrij
Barbecue,Kids
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Dille | Verpakt
20 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Brochette | Kip | Gemarineerd
Delhaize Brochette | Kip | Gemarineerd
2 × +/- 450 gr
+/-€
7
33
Kropsla | Kluit
Delhaize Kropsla | Kluit
1 st
1
29
Groene kool | Versneden
Delhaize Groene kool | Versneden
400 gr
1
99
Wortelen | Fijn
Delhaize Wortelen | Fijn
500 gr
1
99
Gesneden ajuinen
Delhaize Gesneden ajuinen
600 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
45
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Natuurazijn
Delhaize Natuurazijn
1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
0
52
Mayonaise | Squeeze
Saitaku Mayonaise | Squeeze
160 gr
5
39

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Suiker | Vervanger
Zusto Suiker | Vervanger
300 gr
4
29
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
+/-€29,47