Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
150 g
jonge spinazieblaadjes
800 g
loskokende aardappelen
80 g
Fourme d'Ambert
5 g
verse tijm
1 dl
sojasaus
1,5 dl
balsamicoazijn
2 e.l.
olijfolie
50 g
boter
8
kippenbouten
8
grote sjalotten
150 g
jonge spinazieblaadjes
800 g
loskokende aardappelen
80 g
Fourme d'Ambert
5 g
verse tijm
1 dl
sojasaus
1,5 dl
balsamicoazijn
2 e.l.
olijfolie
50 g
boter
8
kippenbouten
8
grote sjalotten