Recept zoekresultatenKippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Delhaize logo
  • Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
    B

Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade

Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesaladeB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 150 g jonge spinazieblaadjes
  • 800 g loskokende aardappelen
  • 80 g Fourme d'Ambert
  • 5 g verse tijm
  • 1 dl sojasaus
  • 1,5 dl balsamicoazijn
  • 2 e.l. olijfolie
  • 50 g boter
  • 8 kippenbouten
  • 8 grote sjalotten
  • 150 g jonge spinazieblaadjes
  • 800 g loskokende aardappelen
  • 80 g Fourme d'Ambert
  • 5 g verse tijm
  • 1 dl sojasaus
  • 1,5 dl balsamicoazijn
  • 2 e.l. olijfolie
  • 50 g boter
  • 8 kippenbouten
  • 8 grote sjalotten