⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenKipcrocs en tagliatelle met rode pesto, prei en wortelen
Delhaize logo
  • Kipcrocs en tagliatelle met rode pesto, prei en wortelen

Kipcrocs en tagliatelle met rode pesto, prei en wortelen

Kipcrocs en tagliatelle met rode pesto, prei en wortelen
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 6 kipcrocs ham kaas
  • 1 bussel prei
  • 4 wortelen
  • 4 takjes basilicum
  • 190 g pesto rosso
  • 250 g tagliatelle met eieren
  • 2 gevogeltebouillon blokjes
  • Peper
  • zout
  • 6 kipcrocs ham kaas
  • 1 bussel prei
  • 4 wortelen
  • 4 takjes basilicum
  • 190 g pesto rosso
  • 250 g tagliatelle met eieren
  • 2 gevogeltebouillon blokjes
  • Peper
  • zout

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op 210° C. Breng een grote pot met water aan de kook en doe er de bouillonblokjes in. 
2
Snijd het groen van de preistengels en snijd het witte gedeelte in 3 stukken. Schil de wortelen en snijd ze in 2 stukken. Snijd alles in fijne staafjes.  
3
Leg de crocs op een bakplaat met bakpapier en bak ze 10 min. in de oven tot ze mooi goudbruin zijn. 
4
Doe de groenten en de tagliatelle in de kokende bouillon en laat 7 min. koken. Giet af en houd wat bouillon apart. Doe alles terug in de kookpot, weg van het vuur. Voeg de pesto toe en meng goed. Voeg eventueel wat bouillon toe om alles goed te binden, naar eigen smaak. 
5
Strooi er wat gehakte basilicum over en serveer met de kipcrocs. 
1
Verwarm de oven voor op 210° C. Breng een grote pot met water aan de kook en doe er de bouillonblokjes in. 
2
Snijd het groen van de preistengels en snijd het witte gedeelte in 3 stukken. Schil de wortelen en snijd ze in 2 stukken. Snijd alles in fijne staafjes.  
3
Leg de crocs op een bakplaat met bakpapier en bak ze 10 min. in de oven tot ze mooi goudbruin zijn. 
4
Doe de groenten en de tagliatelle in de kokende bouillon en laat 7 min. koken. Giet af en houd wat bouillon apart. Doe alles terug in de kookpot, weg van het vuur. Voeg de pesto toe en meng goed. Voeg eventueel wat bouillon toe om alles goed te binden, naar eigen smaak. 
5
Strooi er wat gehakte basilicum over en serveer met de kipcrocs. 
Nutritionele informatie
Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 750/179 ; Vetten (g): 7,8 ; Verzadigde vetzuren (g): 1,7 ; Koolhydraten (g): 17,7 ; Suikers (g): 2 ; Vezels (g): 2,3 ; Eiwitten (g): 8,6 ; Zout (g): 1 ; Energie (kcal per portie): 772 ; Nutri-score: B

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 750/179 ; Vetten (g): 7,8 ; Verzadigde vetzuren (g): 1,7 ; Koolhydraten (g): 17,7 ; Suikers (g): 2 ; Vezels (g): 2,3 ; Eiwitten (g): 8,6 ; Zout (g): 1 ; Energie (kcal per portie): 772 ; Nutri-score: B
Hoofdgerecht

Deze recepten kan je ook leuk vinden