Kipcrocs en tagliatelle met rode pesto, prei en wortelen
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
6 kipcrocs ham kaas
1 bussel prei
4 wortelen
4 takjes basilicum
190 g pesto rosso
250 g tagliatelle met eieren
2 gevogeltebouillon blokjes
Peper
zout
6 kipcrocs ham kaas
1 bussel prei
4 wortelen
4 takjes basilicum
190 g pesto rosso
250 g tagliatelle met eieren
2 gevogeltebouillon blokjes
Peper
zout
Begin met koken
1
Verwarm de oven voor op 210° C. Breng een grote pot met water aan de kook en doe er de bouillonblokjes in.
2
Snijd het groen van de preistengels en snijd het witte gedeelte in 3 stukken. Schil de wortelen en snijd ze in 2 stukken. Snijd alles in fijne staafjes.
3
Leg de crocs op een bakplaat met bakpapier en bak ze 10 min. in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.
4
Doe de groenten en de tagliatelle in de kokende bouillon en laat 7 min. koken. Giet af en houd wat bouillon apart. Doe alles terug in de kookpot, weg van het vuur. Voeg de pesto toe en meng goed. Voeg eventueel wat bouillon toe om alles goed te binden, naar eigen smaak.
5
Strooi er wat gehakte basilicum over en serveer met de kipcrocs.
1
Verwarm de oven voor op 210° C. Breng een grote pot met water aan de kook en doe er de bouillonblokjes in.
2
Snijd het groen van de preistengels en snijd het witte gedeelte in 3 stukken. Schil de wortelen en snijd ze in 2 stukken. Snijd alles in fijne staafjes.
3
Leg de crocs op een bakplaat met bakpapier en bak ze 10 min. in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.
4
Doe de groenten en de tagliatelle in de kokende bouillon en laat 7 min. koken. Giet af en houd wat bouillon apart. Doe alles terug in de kookpot, weg van het vuur. Voeg de pesto toe en meng goed. Voeg eventueel wat bouillon toe om alles goed te binden, naar eigen smaak.
5
Strooi er wat gehakte basilicum over en serveer met de kipcrocs.
Nutritionele informatie
Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 750/179 ; Vetten (g): 7,8 ; Verzadigde vetzuren (g): 1,7 ; Koolhydraten (g): 17,7 ; Suikers (g): 2 ; Vezels (g): 2,3 ; Eiwitten (g): 8,6 ; Zout (g): 1 ; Energie (kcal per portie): 772 ; Nutri-score: B
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Voedingsstoffen per 100g bereid recept | Energie (KJ/kcal): 750/179 ; Vetten (g): 7,8 ; Verzadigde vetzuren (g): 1,7 ; Koolhydraten (g): 17,7 ; Suikers (g): 2 ; Vezels (g): 2,3 ; Eiwitten (g): 8,6 ; Zout (g): 1 ; Energie (kcal per portie): 772 ; Nutri-score: B