1
Snij de kerstomaten horizontaal in twee, hol ze uit met een parisiennelepel en bestrooi de binnenkant lichtjes met zout. Leg ze omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier en laat ze uitlekken.
2
Prak de 2 soorten geitenkaas met een vork, voeg de tapenade toe en meng goed. Voeg eventueel peper toe (zeker geen zout!) en doe de bereiding in een spuitzak.
3
Dep de binnenkant van de tomaatjes droog met keukenpapier en vul ze met de kaasbereiding.
4
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer koel als aperitiefhapje.
1
Snij de kerstomaten horizontaal in twee, hol ze uit met een parisiennelepel en bestrooi de binnenkant lichtjes met zout. Leg ze omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier en laat ze uitlekken.
2
Prak de 2 soorten geitenkaas met een vork, voeg de tapenade toe en meng goed. Voeg eventueel peper toe (zeker geen zout!) en doe de bereiding in een spuitzak.
3
Dep de binnenkant van de tomaatjes droog met keukenpapier en vul ze met de kaasbereiding.
4
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer koel als aperitiefhapje.