Recept zoekresultatenKerstomaten gevuld met tapenade en duo van geitenkaas
Delhaize logo
  • Kerstomaten gevuld met tapenade en duo van geitenkaas

Kerstomaten gevuld met tapenade en duo van geitenkaas

Kerstomaten gevuld met tapenade en duo van geitenkaas
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
24 porties
  • 1 schaaltje niet te kleine troskerstomaten
  • 150 g Chevridou
  • 100 g tapenade van zwarte olijven
  • gehakte peterselie
  • 50 g geitenkaas ‘Le Petit Rondin” ChèvrArdennes
  • peper
  • zout
  • 1 schaaltje niet te kleine troskerstomaten
  • 150 g Chevridou
  • 100 g tapenade van zwarte olijven
  • gehakte peterselie
  • 50 g geitenkaas ‘Le Petit Rondin” ChèvrArdennes
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Snij de kerstomaten horizontaal in twee, hol ze uit met een parisiennelepel en bestrooi de binnenkant lichtjes met zout. Leg ze omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier en laat ze uitlekken.
2
Prak de 2 soorten geitenkaas met een vork, voeg de tapenade toe en meng goed. Voeg eventueel peper toe (zeker geen zout!) en doe de bereiding in een spuitzak.
3
Dep de binnenkant van de tomaatjes droog met keukenpapier en vul ze met de kaasbereiding.
4
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer koel als aperitiefhapje.
1
Snij de kerstomaten horizontaal in twee, hol ze uit met een parisiennelepel en bestrooi de binnenkant lichtjes met zout. Leg ze omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier en laat ze uitlekken.
2
Prak de 2 soorten geitenkaas met een vork, voeg de tapenade toe en meng goed. Voeg eventueel peper toe (zeker geen zout!) en doe de bereiding in een spuitzak.
3
Dep de binnenkant van de tomaatjes droog met keukenpapier en vul ze met de kaasbereiding.
4
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer koel als aperitiefhapje.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Hapjes

Deze recepten kan je ook leuk vinden